FireSeal är ett växande företag och vi söker ständigt fler personer till vår organisation. Är du en person som är modig, pålitlig och full av passion är det dig vi behöver. Nedan ser du de tjänster som vi söker just nu. Finns det inga lediga tjänster är du ändå hjärtligt välkommen att höra av dig, bra människor är alltid välkomna.

Teknisk säljare med fokus på Mellansverige

Vi erbjuder
Som teknisk säljare hos oss erbjuds du fördelar som stor flexibilitet, korta beslutsvägar och att få arbeta i ett företag med positiv utveckling som präglas av en stark laganda och kamratskap. Som stöd har du teknisk support, säljsupport och övriga medarbetare. Du får bra marknadsmässiga villkor, tjänstebil och alla verktyg du behöver för att utföra ditt jobb.

Om tjänsten
Du kommer jobba med hela vår produktportfölj där du ska utveckla affären med befintliga och nya kunder. Dina fokuskunder är brandtätningsfirmor och större installations- eller byggkunder, men du kommer även arbeta mot föreskrivande led och återförsäljare. Ni genomför gemensamma besök hos våra slutkunder för att presentera och utbilda dem i våra olika brandtätningssystem.

Din profil
Vi ser att du är en självgående, driven och strukturerad person med stort affärssinne. Du är förtroendeingivande och förstår vikten av att skapa goda och långsiktiga relationer med kunder och kollegor.

Tveka inte att skicka in din ansökan om du känner du igen dig ovanstående beskrivning, urval sker löpande.

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult

Marie Gummerus, 08-51481642

Victor Gustafsson, 036-3363462.

Skriv en sökfras och tryck Enter för att söka.