FireSeal är ett växande företag och vi söker ständigt fler personer till vår organisation. Är du en person som är modig, pålitlig och full av passion är det dig vi behöver. Nedan ser du de tjänster som vi söker just nu. Finns det inga lediga tjänster är du ändå hjärtligt välkommen att höra av dig, bra människor är alltid välkomna.

Produktchef
Produktchef
Anders har valt att gå vidare i karriären så därför söker vi en ny produktchef.
Produktchef
Mer information kommer inom kort, men kan du inte hålla dig. Kontakta Jonas Svensson.
Säljsupport
Säljsupport
Roine är är stressad och behöver hjälp, så därför söker vi en person som kan hjälpa honom.
Säljsupport
Vi söker en strukturerad och kommunikativ person som kan tänka sig att komma in i den spännande branschen för brandskydd. I rollen kommer du att bli en viktig del i säljorganisationen där du börjar som säljsupport men med tiden kan utvecklas och bredda dina arbetsuppgifter. Företaget har en vision att dubbla sin omsättning över de kommande fem åren och behöver nu skapa ett ännu starkare säljteam.
Digital Marknadsförare
Digital Marknadsförare
Emelie har fått ett nytt jobb, därför söker vi en ny digital superstjärna.
Digital Marknadsförare
Du ser dig själv som en Doer, som vågar säga ifrån och ta risker. Som person tar du ett stort ansvar och agerar på eget initiativ. Du är kreativ och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare så är du kommunikativ och har förmåga att skapa ett nätverk för att uppnå mål. Du mäter, testar, trackar och skalar upp. Du ser målgrupps-, sökords- och konkurrensanalyser som vardagsmat, sållar bland olika tekniska-, visuella och kommunikativa idéer, du tar fram designskisser, copy och systemskisser. Men framför allt så är du som person modig, pålitlig och full av passion. Kontakta Jonas Svensson för mer information.

Skriv en sökfras och tryck Enter för att söka.