Om oss

FireSeal är ett svenskt företag som utvecklar och säljer system för brandtätning.

Det lätta sättet att brandtäta

Företaget grundades för drygt 40 år sedan för att utföra ett uppdrag från den svenska staten – att brandtäta de svenska kärnkraftverken. Med avstamp i denna pionjärinsats har FireSeal under åren utvecklat en framgångsrik verksamhet inom två sektorer: marin- och offshoresektorn i Asien och USA, samt byggsektorn i främst Sverige och Norge, där FireSeal är marknadsledande inom mjuka brandtätningslösningar.

Bergman & Beving

FireSeal ingår i Bergman & Beving, en av norra Europas ledande nischleverantörer av hållbara och värdeskapande produkter och tjänster till industri- och byggsektorerna. Bergman & Beving äger bolag med ambitionen att ta en marknadsledande position inom utvalda nischer på sina huvudmarknader.

The Easy Way to fireseal

Det började med ett av de mest säkerhetskritiska jobb man kan tänka sig: att utveckla ett system för att brandtäta Sveriges kärnkraftverk, på direkt uppdrag av svenska staten. Nu har FireSeal skyddat i över 40 år, överallt där en brand bara inte får sprida sig. Kraftverk, industrihallar och gruvor såväl som skolor, sjukhus, hotell och gallerior.

Våra system har blivit favoriter hos både installatörer och inköpare. Orsaken är att vi jobbat hårt för att få dem lätta att arbeta med och lätta att få säkra. Och när det går fort och blir rätt, blir det också kostnadseffektivt. Därför har vi i dag en imponerande referenslista, med många av de största byggprojekten i Norden. Och alla FireSeals system uppfyller så klart Boverkets Byggregler (BBR) och är antingen typgodkända eller innehar CE-märkning.

  • Lätt att applicera
  • Lätt att göra säkert
  • Lätt att räkna hem

Arbeta hos FireSeal

FireSeal är ett växande företag och vi söker ständigt fler personer till vår organisation. Är du en person som är modig, pålitlig och full av passion är det dig vi behöver. Nedan ser du de tjänster som vi söker just nu.

Spontantansökan

Finns det inga lediga tjänster är du ändå hjärtligt välkommen att höra av dig, bra människor är alltid välkomna.