THE EASY WAY TO FIRESEAL

Det började med ett av de mest säkerhetskritiska jobb man kan tänka sig: att utveckla ett system för att brandtäta Sveriges kärnkraftverk, på direkt uppdrag av svenska staten.

Nu har FireSeal skyddat i över 40 år, överallt där en brand bara inte får sprida sig. Kraftverk, industrihallar och gruvor såväl som skolor, sjukhus, hotell och gallerior.

Våra system har blivit favoriter hos både installatörer och inköpare. Orsaken är att vi jobbat hårt för att få dem lätta att arbeta med och lätta att få säkra. Och när det går fort och blir rätt, blir det också kostnadseffektivt.

Därför har vi i dag en imponerande referenslista, med många av de största byggprojekten i Norden. Och alla FireSeals system uppfyller så klart Boverkets Byggregler (BBR)och är typgodkända av SITAC/SP Certifiering.

Läs mer om vad det lätta sättet att brandtäta kan göra för säkerhet, arbetsglädje och kostnadseffektivitet.

LÄTT ATT APPLICERA
LÄTT ATT APPLICERA
Om du är applikatör…
___
LÄTT ATT APPLICERA
…läs här om varför FireSeal är så lätt att jobba med och vad det gör för din effektivitet, för din arbetsglädje och för att skydda liv och egendom. Här hittar du också lättbegripliga instruktionsvideor för de vanligaste genomföringarna.
LÄTT ATT GÖRA SÄKERT
LÄTT ATT GÖRA SÄKERT
Om du är konstruktör, projektledare, platschef etc…
LÄTT ATT GÖRA SÄKERT
…läs här om varför brandtätning med FireSeal är så lätt att göra rätt och vad det gör för säkerheten på dina objekt. Här hittar du också teknisk information om produkterna.
LÄTT ATT RÄKNA HEM
LÄTT ATT RÄKNA HEM
Om du är inköpare eller affärsansvarig …
LÄTT ATT RÄKNA HEM
…läs här om varför FireSeal är så lätt att få kostnadseffektivt utan att kompromissa med säkerheten och vad det gör för ditt långsiktiga resultat. Här hittar du också ett antal referenser, med många av de största byggprojekten i Norden.

Skriv en sökfras och tryck Enter för att söka.