Hos oss går säkerhet och kostnadseffektivitet hand i hand

Våra brandtätningssystem kompromissar inte med säkerhet någonstans. Det gör inte installatörerna heller, tack vare att systemen är så lätta att hantera. Och eftersom systemen består av så få komponenter, är det lätt att få rätt även i konstruktionsledet. Det finns helt enkelt ingen anledning att frestas av genvägar – tidsbesparingarna är redan inbyggda i systemet.

Till exempel behövs inga ramar eller specialverktyg för att jobba med FireSeal. Kabelknippen är inga problem. Och kompletteringar kan inte bli lättare – det är bara att göra hål för den nya rörledningen eller kabeln, trä igenom den och täta igen.

Räkna per jobb, inte per tub

Tack vare att applikatörerna kan jobba effektivt i ett högt tempo med FireSeals produkter, utan att på något sätt äventyra säkerheten, så kan både den ursprungliga installationen och eventuella kompletteringar genomföras med insats av färre mantimmar. Eftersom personalkostnader normalt är högre än kostnader för material, betyder det att en brandtätning med FireSeal kan göras till en lägre totalkostnad. Dessutom kan våra tätningssystem ofta läggas i tunnare skikt än andra tillverkares, och behöver i vissa fall bara fogas från ena sidan, varför det går åt mindre material.

Kostnadsbesparingarna uppstår vid ännu fler tillfällen: Genom den lättillgängliga utbildningen och supporten, som ökar effektiviteten i arbetslagen. Och vid vid beställning levererar vi snabbt från närmaste lager, så det är inte nödvändigt att bygga upp några egna lager. Produkterna finns även lättillgängliga hos rikstäckande el- och VVS-grossister samt i bygg- och järnvaruhandeln.

FireSeals produkter, distribution, utbildning och service är helt enkelt en totallösning inom brandtätning som ökar lönsamheten.

Miljömärkningar

FireSeal är miljöcertifierat enligt ISO 14001. Våra produkter är bedömda av BASTA, Sunda Hus och Byggvarubedömningen.

Förtroende är något man förtjänar

FireSeal är specialister. Det var brandtätning vi började med för över 40 år sedan. Och det är vårt enda fokus i dag. Vi fortsätter att ständigt utveckla vårt system för maximal säkerhet, användarvänlighet och kostnadseffektivitet.

Det är därför vi genom åren fått förtroendet att leverera till många av Nordens största byggen.

Öresundsbron

Eskilstuna lasarett

Gothia towers

SCA

Skriv en sökfras och tryck Enter för att söka.