Hardware store

Brandtätningsprodukterna du måste ha på hyllan

Andreas, KAM
Skriven av
Andreas Fransson
Brandtätning
Sälja

Att välja rätt vid inköp är inte alltid lätt. Med en uppsjö av valmöjligheter, och utan att veta den exakta nyttan med respektive produkt, kan urvalsprocessen kännas som en utmaning. Vi hjälper dig att få grepp om de viktigaste brandtätningsprodukterna.

För att veta vilka produkter du bör ha på hyllan måste vi utgå från din målgrupp. Och för att de ska kunna genomföra en säker brandtätning som godkänns vid besiktningen är det vissa varor som är absolut nödvändiga. Tyvärr är det många byggarbetare och elektriker som inte vet vilka dessa produkter är, eller exakt hur de ska användas för att resultatet ska bli godkänt.

VIKTEN AV ATT ANVÄNDA RÄTT PRODUKTER

Bristen på kunskap gör att många börjar “hemmasnickra”, det vill säga att de använder det material som de har till hands och skapar en egen lösning. Därför är det också långt ifrån alla brandtätningar som genomförs på ett korrekt sätt och många blir underkända vid en inspektion.

Självklart innebär det här extra arbete för brandtätaren och onödiga kostnader i både tid och pengar – något som alla parter borde vilja undvika. Här kan du som återförsäljare kliva in och hjälpa brandtätaren att göra rätt, samtidigt som du möjliggör en ökad och lönsam försäljning.

Oroar du dig för att det du köper in inte blir sålt? Dina kunder förlitar sig på din expertis när de gör sina val. Med rätt förklaring kring varför en viss produkt behövs kan du öka deras förståelse för varans relevans.

 

För dig som arbetar mot byggbranschen:
här är produkterna du måste ha på hyllan.

LADDA NER MATERIALET

För dig som arbetar mot elbranschen:
dessa produkter är nödvändiga för dina kunder.

LADDA NER MATERIALET
Tillbaka till kunskapsbanken